Hospitality Specialist in UK

Dainius Kazlauskas (UK/LT) >> Sober bars culture >>

Speaker

Hospitality Specialist, UK

Trend: HOMO PROSPERITAS

BIO

Dainius Kazlauskas – Hospitality industry specialist and passionate bartender at heart. Currently working for Skylon Restaurant, D&D London. The company is one of the larger fish in the high end service restaurants. Currently in the company portfolio are over 40 restaurants in the UK and abroad, cities such as New York, Paris and Tokyo. D&D London is famous for never closing a restaurant. Dainius is currently working as the general manager assistant and oversees daily operation on a restaurant with over 90 employees.

In a fast-paced marketplace full of warm and cold currents, the art of choosing what's real remains one of the tools that helps not only survive but become a leader in your field.

ABOUT WHAT?

Sober bars culture

Alcohol-free bars. Is this trend just an answer to the evermore popular trendy healthy life style? Will this trend make us change our habits? Who and why would choose to have a non-alcoholic party in this day and age? Abstinence - is it just a temporary trend and non-alcoholic bars will be the new fashion?

BIOGRAFIJA

Dainius Kazlauskas – tikras aptarnavimo srities asas bei amžinas barmenas širdyje. Šiuo metu jis užima generalinio direktoriaus pareigas „Skylon“ restorane, kur yra atsakingas už 90 žmonių darbą. Ši maitinimosi vieta priklauso „D&D London” kompanijai. Tai viena iš išskirtiniausių šalies įmonių, valdanti prabangų, itin aukšto lygio aptarnavimu garsėjantį žuvies restoranų tinklą. Šiuo metu kompanija koordinuoja virš 40 restoranų Didžiojoje Karalystėje bei svetur. „Skylon“ rasite ir Niujorke, ir Paryžiuje, ir Tokijuje. „D&D London“ garsėja kaip įmonė, kuri žino, kas veikia svetingumo versle. Jie per visa savo gyvavimo istoriją nėra uždarę nei vieno restorano. Visi jie daugelį metų veikia sėkmingai ir generuoja dosnius pelnus. Dainius taip pat yra vienas pirmųjų pasaulyje nealkoholinių kokteilių kultūros pradininkų.

Restoranų rinka – itin greitai besikeičiantis pasaulis, kuriame daug povandeninių srovių. Vyras tikina, kad išgyventi ir tapti pirmaujančiu aptarnavimo versle padeda tik viena – menas atsirinkti kas tikra, ir kas ne.

APIE KĄ?

Barai be alkoholio

Ar sveiko gyvenimo būdas pakeis mūsų įpročius? Kas ir kodėl renkasi įvairių progų šventimą blaiviai, be jokio alkoholio net ir masinio susibūrimo vietose? Ar abstinencija laisvalaikiu – tik naujas mados vėjas, ar alkoholio neturintys barai taps ilgamete tradicija?

Tendencija: HOMO PROSPERITAS