DEIVYDAS PRASPALIAUSKAS (LT)

Speaker

Deivydas Praspaliauskas will present the theme “Creating personal experience is the key to success''

Deivydas Praspaliauskas – Founder and head chef at "Amandus" restaurant

In his keynote award- winning chef Deivydas Praspaliauskas will reveal how little details can add big value to the business. He will form a real restaurant on What’s Next? 2018 stage so people could see the benefits of the unique user experience. In this interactive talk he will try to prove that the market research can be done by using very unusual methods. Once it's done proper, even such thing as air can be sold.

More about "Amandus": www.amandus.lt

Deivydas’ talk will be held in Lithuanian.

WHO SHOULD ATTEND:

People who love to generate both old and new ideas, people who love to take risks and live in the moment.

Deivydas Praspaliauskas pristatys temą „Asmeninės patirties kūrimas – raktas į sėkmę“.

Deivydas Praspaliauskas – restorano „Amandus" įkūrėjas ir vyriausias šefas

Ne vieną apdovanojimą pelnęs ir ne vieną restoraną atidaręs virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas savo pranešime atskleis, kaip versle veikia pridėtinės vertės turinčios smulkmenos. Tai šefas darys ne tik kalbėdamas. Ant What’s Next? 2018 scenos Deivydas įkurs interaktyvų restoraną, kuriame bandys parodyti ir paaiškinti unikalios vartotojo patirties svarbą.

Susirinkusiems Lofte Deivydas bandys įrodyti, kad rinkos tyrimas gali būti atliktas neįprastais metodais. Tinkamai jį atlikus, klientui parduoti galima ir orą.

Deivydo pranešimas vyks lietuvių kalba.

Daugiau apie „Amandus": www.amandus.lt

KAM BUS ĮDOMU?

Naujų ir senų idėjų generatoriams, jauniems veržliems ir rizikuoti gyvenime nebijantiems žmonėms, gyvenantiems šiandiena.