LAROCHE

Artist

Rankų darbo šokoladus gaminame iš išskirtinės kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Kiekvienas šokoladas turi nuo 10% iki 20% kruopščiai parinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kavą. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų

Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu.